« Takaisin

Saumaus- ja sideaineetKävelyalueille

Hiekankovettaja VDW 870 5 l
Saumojen leveys 1-5 mm, min. saumasyvyys 10 mm


Envire Polymeerihiekka  25 kg 
Saumojen leveys 1-10 mm, min. saumasyvyys 35 mm 

Envire polymeerihiekka on sekoitus raekooltaan optimoitua hiekkaa ja side-ainetta, joka levitetään kuivana, tiivistetään ja kostutetaan ja joka kovettuu kuivuttuaan. Se on kehitetty erityisesti laatoitusten ja katukivien saumaukseen vettäläpäisevällä maaperällä (hiekka tai stabiloitu hiekka). Sitä käytetään vaihtoehtona perinteisille hiekkasaumoille uusien asennusten ja kunnostusten yhteydessä.
Käyttöalueet: Laatoitus- tai kiveysalueet terassit, puutarhakäytävät, jalankulkutiet jne.
Ominaisuudet: Pysyy ehdottoman stabiilina ja hyvin paikallaan. Se estää rikkaruohojen kasvun ja pitää hyönteisten esiintymät loitolla. Se kestää veden, pakkasen, tuulen, puhdistuksen jne. aiheuttamaa eroosiota. Se myötävaikuttaa paikan puhtauteen, koska se estää hiekan leviämistä saumoista pintaan. Voimakkaasti läpikostuneena se voi mahdollisesti pehmetä minimaalisesti, mutta kovettuu taas kuivuessaan.

Värit: luonnonvärinen, basaltti, kullankeltainen

             
Saumalaasti GREPUR 294 UV 25 kg
Minimi sauman leveys: 5 mm ja minimi sauman syvyys: 30 mm 

Grepur 294 UV on valmiiksi kehitetty kiveyksien saumalaasti, joka pohjautuu 1-komponenttiseen polyuretaanihartsiin. 


Käyttöalueet: käytetään vanhojen ja uusien betoni- ja luonnonkiveysten saumaamisessa kävelykaduilla, puutarhoissa, taloyhtiöiden sisäpihoilla, terasseilla, patioilla jne. 
Ominaisuudet: Korkealuokkaisen sideaineensa ansiosta GREPUR 294 UV mahdollistaa pitkän työskentelyajan. Lakaise vain GREPUR 294 UV valmisteltuihin, puhtaisiin saumoihin. Kovetuttuaan nämä saumat ovat vedenläpäiseviä. Kevyestä keskinkertaisen liikenteen kuormituksiin
Värit: musta,basaltti, harmaa, hiekka

Katso lisätietoja esitteestä (PDF)

VDW 840, 3-20 mm saumoille  25 kg
Uretaanilaasti 

Erityisesti luonnonkivilaatoille, betonikiville ja noppa- ja nupukiville suunniteltu itsestään kovettuva ja tiivistyvä saumahiekka. Saumalaasti on valmista sellaisenaan. Se levitetään veden avulla saumoihin, jolloin se kulkeutuu pienimpäänkin kiven koloon. Saumahiekan käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa. Kivet voidaan asentaa maakosteaan betoniin tai kivituhkaan. Vdw 840 saumalaasti soveltuu vain kävelyliikenteelle.

Värit: hiekka/beige, harmaa, basalt/antrazit

Henkilöautoliikenteelle

VDW 850 5-50 mm saumoille 25 kg
Epoksilaasti

Soveltuu erittäin hyvin luonnonkiville, koska se ei jätä kiven päälle kalvoa. Sauma-aine levitetään veden avulla, joten aine kulkeutuu helposti pienimpäänkin kiven koloon. Tämä tekee saumasta kestävän. GftK 850 sauma-ainetta voidaan käyttää myös toreilla ja muilla julkisilla alueilla, koska se kestää hyvin myös henkilöautoliikennettä. VDW 850 sauma-aine on täysin pakkasenkestävä ja se päästää myös sadeveden lävitseen.

Koska saumausaine on vettä läpäisevä, täytyy myös kivien kiinnityskerroksen olla vettä läpäisevää. Vettä läpäisevä kerros saadaan aikaiseksi maakostealla betonilla tai asentamalla kivet hiekkaan tai kivituhkaan. Kiviä ei saa asentaa sementtilaastiin. Alueilla, jossa on ajoneuvoliikennettä tulisi kivet asentaa aina maakosteaan betoniin.

Värit: hiekka/beige, harmaa, basalt/antrazit        

Sideaineet

Kiviaineksen kovettaja VDW 520  1,25 kg

Kiviaineksen kovettajalla voidaan tehdä seulotuista koristekivistä, sepeleistä ja hiekoista kovia pintoja. Epoksihartsipohjainen liima sitoo murskeen partikkelit tiiviisti toisiinsa. Liima kestää erittäin hyvin erillaisia rasituksia, joten sitä voidaan käyttää jopa ajoneuvokuormituksen alaisissa paikoissa.

Riitoisuus: noin 25 kg/pakkaus

Vaihtoehdot

Tuote
Hiekankovettaja VDW 870
Envire Polymeerihiekka
Saumalaasti GREPUR 294 UV
Saumalaasti VDW 840
Saumalaasti VDW 850
Kiviaineksen kovettaja VDW 520